• Inmiddels zijn alle intekenlijsten uitgedeeld aan alle teams en is de strijd om die felbegeerde inloopshirts in volle gang. Wij hebben begrepen dat er zich onder onze leden een flink aantal goede verkopers/verkoopsters bevinden, die er alles aan doen om die prachtige inloopshirts binnen te halen voor hun team. Ga zo door! 

    Heb je nog geen intekenlijst, of gaat het verkopen zo goed dat je toe bent aan een tweede - of misschien zelfs derde - intekenlijst. Download deze dan hier!

    Wacht niet te lang met verkopen, want uiterlijk 3 december dienen de lijsten ingeleverd te worden bij de leiders. Zij, evenals alle andere verkopende leden/vrijwilligers, kunnen de intekenlijsten dan op 4 december tussen 9:00 en 11:00 uur inleveren in de commissiekamer.

    Op vrijdag 10 december tussen 16:00 en 20:00 uur vindt de uitgifte van de worsten en rollades plaats in de kantine. Uiteraard zullen wij hierbij alle geldende coronamaatregelen in acht nemen, waarover wij jullie spoedig zullen berichten.

    Wij wensen iedereen nogmaals veel succes bij de verkoop en zien jullie graag bij het inleveren van de lijsten of de uitgifte van de worsten en rollades!