• Word lid!

  Het aanmelden als (niet-)spelend lid of kaderlid kan door onderstaand formulier in te vullen. Door aanmelding verplichten leden zich gedurende het gehele seizoen lid te blijven en contributie te betalen. Het is niet mogelijk het lidmaatschap tussentijds te beëindigen. Zonder tegenbericht zal na afloop van het seizoen het lidmaatschap stilzwijgend worden verlengd met 1 (één) seizoen. Een seizoen begint op 1 juli van het jaar en eindigt op 30 juni van het volgende jaar. De contributie zal maandelijks middels een automatische incasso geïncasseerd worden en kan dus niet gedurende het seizoen worden stopgezet.

  Tevens wordt van leden (of ouders) verwacht dat zij zich inzetten voor de vereniging indien de situatie daarom vraagt. Denk hierbij aan rijden, wassen of een wedstrijd fluiten/begeleiden. Zonder jullie/uw inzet is het onmogelijk de vereniging draaiende te houden.

  Contributie (per 01-04-2022)  
  Categorie Bedrag
  0-5 jaar €   5,00
  6-11 jaar €   16,00
  12-17 jaar €   18,00
  Senioren €   27,50

  Senioren 25+ en 35+

  €   14,00
  Zaalleden €   21,50
  Zaal + veld

  €   35,00

  Niet spelende leden

  €   7,00

   

  *Bovenstaande kosten bedragen de kosten per maand. Jaarlijks wordt de contributie geïndexeerd met 2,5%. 

  NB. Vanaf het derde spelende lid per gezin berekenen wij een korting van € 2,00 per lid per maand.

 • Meld je aan!

  Voornaam *
  Achternaam *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Geboorteplaats *
  Land *
  Nationaliteit *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer *
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen *
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!
 • Afmelden of iets wijzigen?

   

  Wil je je afmelden als lid van Hardenberg ‘85? Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen door het invullen van onderstaand afmeldingsformulier en deze te mailen naar ledenadministratie@hardenberg85.nl. Een verenigingsjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgende jaar. Leden zijn, ook na opzegging van het lidmaatschap, het gehele verenigingsjaar contributieplichtig. Hiermee ben je bij het aangaan van het lidmaatschap akkoord gegaan. Geef daarom je afmelding tijdig door, uiterlijk op 30 juni van het desbetreffende jaar. Bij een te late opzegging van het lidmaatschap ben je ook het volgende seizoen lid van Hardenberg ’85 en dus ook voor het volledige verenigingsjaar contributieplichtig.

  Afmeldformulier

  Gebruik voor het doorgeven van adreswijzigingen, wijzigingen in contactgegevens (telefoonnummer of e-mailadres) of bankrekeningnummer onderstaand wijzigingsformulier en mail deze naar ledenadministratie@hardenberg85.nl.

  Wijzigingsformulier

  Ledenadministratie

  Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot het aanmelden, afmelden of het wijzigen van gegevens kun je terecht bij de ledenadministratie: ledenadministratie@hardenberg85.nl.