• Binnen Hardenberg ‘85 is een werkgroep gestart die als doel heeft ‘onze club’ meer structuur, verbinding en representativiteit te geven. Wij zullen als onafhankelijke werkgroep gaan proberen het bestuur te adviseren en te ondersteunen voor het bereiken van dit doel. Dat kunnen we niet alleen en daarom staan we er graag wat langer bij stil. 


  Waarom een werkgroep?

  Het is voor iedereen die regelmatig op de club komt duidelijk zichtbaar dat er veel werk te verzetten is. Er zijn te weinig schouders om al het werk te kunnen dragen. Het bestuur doet wat het kan, en meer dan dat. Voor de vrijwilligers geldt dat evenzo. De trein blijft doordenderen en het bestuur en de vrijwilligers doen er alles aan om die trein rijdende te houden, maar ruimte om verder te bouwen aan de club is er onvoldoende.

  Daar willen we graag bij gaan helpen. Bewust springen we niet op die rijdende trein, maar beginnen we bij de basis om hopelijk zo de vereniging verder te ondersteunen.


  Wie we zijn?

  Wij zijn Frank Klein Koerkamp, Yori Peek, Ruben Peltjes en Bram Koopman. Al van kinds af aan spelend bij de club en momenteel spelend in het vierde elftal. Inmiddels hebben we een aantal gesprekken met het bestuur gehad. We sloten vervolgens bij commissievergaderingen aan, spraken vrijwilligers, spelende- en steunende leden. Dit gaf een goed beeld van de situatie nu bij ‘85. 

  Voor de zomer hebben we dit gepresenteerd en hebben we samen met het bestuur besloten om als onafhankelijke adviesgroep aangesloten te blijven. Dat willen we overigens niet met zijn vieren blijven doen, graag zouden we hulp van andere blauwen krijgen.


  Waar willen we aan werken?

  Een aantal zaken kwamen in onze gesprekken met het bestuur, de vrijwilligers en leden aan bod, namelijk:

  1. Structuur / stabiliteit

  2. Verbinding / betrokkenheid / aandacht

  3. Uitstraling / voorkomen / representatie

  Dit zijn de speerpunten die we misschien wel samen met jou willen gaan oppakken. Want samen met betrokken leden, ouders en voetballiefhebbers kunnen we de vereniging verder vooruit helpen.

  Of het nu eenmalig of periodiek is, een rol in een op te zetten commissie of klussend op ons sportpark, samen maken we het mooi bij Hardenberg ‘85. We gaan graag met je in gesprek over jouw beeld van, en ideeën voor de club! Mail het naar werkgroepH85@gmail.com en dan gaan we samen kijken hoe verder! 


  We verwachten vaker een update te gaan geven over de gang van zaken. Heb je ideeën, suggesties of tips voor ons? Laat het ons vooral weten via bovenstaand emailadres.


  Tot zover, 

  Frank, Ruben, Yori en Bram