• De jaarlijkse worsten & rollade actie van Hardenberg ’85 gaat weer van start! Een prachtige terugkerende actie om Hardenberg ’85 financieel te ondersteunen en tevens kans te maken op een mooie prijs voor het team dat het meeste verkoopt.

    Op maandag 7 en dinsdag 8 november tussen 19:00 en 19:30 uur kunnen de leiders/trainers van alle teams de welbekende intekenlijsten ophalen in de commissiekamer. Tevens het verzoek aan alle leiders/trainers deze lijsten z.s.m. te verspreiden onder de spelers. De intekenlijst zal voor niet-spelende leden tevens te downloaden zijn via de website.

    Uiterlijk vrijdag 2 december dienen de lijsten ingeleverd te worden bij de leiders. Zij kunnen de intekenlijsten vervolgens op zaterdag 3 december tussen 9:00 en 11:00 uur inleveren in de commissiekamer.

    LET OP: Via de website gedownloade intekenlijsten dienen eveneens fysiek te worden overhandigd op bovengenoemde datum.

    Op vrijdag 9 december tussen 16:00 en 20:00 uur vindt de uitgifte van de worsten en rollades plaats in de kantine. Nadere informatie hieromtrent volgt zo spoedig mogelijk Het heeft de voorkeur dat na de uitgifte van de worsten en rollades direct wordt betaald. Dit kan per pin of contant. Mocht dit onverhoopt toch niet haalbaar zijn dan bestaat op vrijdag 16 december tussen 19:00 en 20:00 uur de mogelijkheid om het geïnde geld alsnog af te geven in de commissiekamer.

    Wij wensen iedereen veel succes met de verkoop en hopen wederom op een groot succes!