• De jaarlijkse worsten & rollade actie van Hardenberg ’85 gaat weer van start! De verkoop van zoveel mogelijk worsten en rollades voor de club is dit jaar belangrijker dan ooit. We leven momenteel in een bijzondere tijd. Het coronavirus heeft het maatschappelijke, culturele, sociale en verenigingsleven in zijn greep. Veel activiteiten, trainingen en wedstrijden zijn afgelast, waardoor het verenigingsleven nagenoeg stil ligt. Alle verenigingen, en zo ook Hardenberg ’85, kunnen daarom de (financiële) steun goed gebruiken. Maar naast het feit dat je door de verkoop van voldoende worsten en rollades extra steun kunt betuigen aan de club is het ook dit jaar weer mogelijk om als team een mooie prijs te winnen. Het winnende team wint namelijk een compleet verzorgde BBQ van de BBQ-Chef!

  Maandag 9 en dinsdag 10 november tussen 19:00 en 19:30 uur kunnen de leiders/trainers van alle teams de intekenlijsten ophalen in de commissiekamer. Met het verzoek deze z.s.m. te verspreiden onder de spelers. De intekenlijst zal tevens te downloaden zijn via de website van Hardenberg ’85. Uiterlijk 4 december 2020 dienen de lijsten ingeleverd te worden bij de leiders. Zij kunnen deze intekenlijsten vervolgens op zaterdag 5 december tussen 9:00 en 11:00 uur inleveren in de commissiekamer.

  Op vrijdag 11 december tussen 16:00 en 20:00 uur vindt de uitgifte van de worsten en rollades plaats in de kantine. Uiteraard zullen hierbij alle maatregelen i.v.m. het coronavirus in acht worden genomen. Nadere informatie hieromtrent volgt zo spoedig mogelijk. Het heeft de voorkeur dat na de uitgifte van de worsten en rollades direct wordt betaald. Mocht dit onverhoopt toch niet haalbaar zijn dan bestaat op 18 december tussen 19:00 en 20:00 uur de mogelijkheid om het geïnde geld alsnog af te geven in de commissiekamer.

  In de aanbieding dit jaar:

  1. Procureur rollade 1000 gram vacuüm verpakt in luxe geschenkdoos, per stuk € 9,50
  2. Fijn gegaarde rookworst vacuümverpakt 250 gram, per 2 stuks € 6,50
  3. Ambachtelijke bakleverworst 1000 gram, per stuk € 5,00

  Wij willen nogmaals benadrukken dat we momenteel in een bijzondere tijd leven en willen eenieder dan ook verzoeken tijdens het verkopen van de worsten en rollades rekening te houden met de geldende maatregelen. Wij begrijpen dat deur aan deur verkoop niet of nauwelijks mogelijk is, maar gelukkig zijn er genoeg andere manieren om toch deze heerlijke worsten en rollades te verkopen aan opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven en nichten. Daarnaast wijzen wij ook op de mogelijkheid van het sturen van een ‘tikkie’/betaalverzoek i.p.v. het innen van contant geld.

  Wij wensen iedereen veel succes met de verkoop en hopen dat het ondanks alles een groot succes zal worden!

  Sportieve groet,

  Bestuur Hardenberg ‘85)

   

  Intekenlijst verkoopactie Hardenberg '85