• Vanwege de grote drukte afgelopen zaterdag in en rondom de kantine, hebben wij, Hardenberg ’85 gemeend een aantal aanpassingen door te voeren in de opstelling in de kantine en hebben er eveneens een aantal andere veranderingen plaatsgevonden. De belangrijkste aanpassingen/veranderingen en geldende regels vindt u hieronder.

  Regels kantine en terras

  Voor onze kantine geldt dat er een beperkt aantal personen in de kantine plaats kunnen nemen. Hiervoor zijn stoelen geplaatst op 1,5 meter. Deze stoelen mogen niet verplaatst/verschoven worden. Zijn alle stoelen bezet? Dan is er helaas geen plek meer in de kantine. Ook is het terras open en overdekt met een grote tent. Op het terras gelden dezelfde regels als in de kantine. Zijn alle stoelen bezet, dan wordt u verzocht op een andere plek uw consumptie te nuttigen. Let wel op dat er tijdens de wedstrijden geen alcohol mag worden genuttigd buiten het terras en dat er geen glaswerk buiten de kantine komt. Koffie wordt ’s middags niet geschonken in de kantine, maar in de kiosk buiten. Naast de tent is tevens een zogenaamde ‘rookstrook’ gemaakt. Mocht u willen roken, maak dan gebruik van deze rookstrook buiten de tent. Betalingen gelieve zoveel mogelijk met pin.

  Tot slot willen wij u verzoeken om de aanwijzingen van het kantinepersoneel op te volgen en elkaar te wijzen op de geldende/getroffen maatregelen. Hou het gezellig en houd je aan de afspraken!

  Looproutes accommodatie en kantine

  Op het sportpark is tevens aandacht besteedt aan aangepaste (gescheiden) looproutes. Sporters en toeschouwers dienen via de hoofdingang het sportpark te betreden en te verlaten via het hek aan de zijde van de Wiekstee. De in- en uitgang(en) van de kantine/tent worden aangegeven door banners. Tevens zijn er in de kantine looplijnen aangebracht voor het bestellen van uw consumptie(s) aan de bar en in de tent. Volg deze route, houd de weg vrij voor anderen en let op de 1,5 meter.

  Geen thee in de rust

  Daarnaast is het van belang om te vermelden dat er in de pauzes van de wedstrijden voor de teams met spelers van 18 jaar en ouder geen thee meer worden geschonken. Spelers van de JO19 en de senioren zullen dus zelf voor drinken moeten zorgen.

  Kleedkamers

  Er mag gebruik gemaakt worden van de kleedkamers, weliswaar met een beperkt aantal personen tegelijk. Ook douchen na de training of wedstrijd is toegestaan, maar ook hier geldt dat dit slechts is toegestaan in beperkte aantallen, zodat de 1,5 meter ook in de kleedkamer en onder de douches in acht kan worden genomen. Gelet op de beschikbaarheid van het aantal douches en de ruimte in de kleedkamers is ons verzoek dan ook om zoveel mogelijk thuis te douchen.

  Uitwedstrijden

  Mocht u naar uitwedstrijden gaan waarbij meerdere personen, die niet uit 1 gezin afkomstig zijn, in één auto zitten, dan is het dringende advies van het NOC*NSF om een mondkapje te dragen gedurende de reis.

  We doen het samen

  Zolang we deze maatregelen/regels in acht nemen, kunnen wij er iedere zaterdag ondanks alles een prachtig feest van maken op ons sportpark. Zorg goed voor elkaar en we benadrukken nogmaals: Houd je aan de regels!