• Uitnodiging: Tekst en uitleg BSB - dinsdag 16 april

  2 apr 2024
 •  

   

   

  Beste,

   

  Tijdens de laatste ALV’s en de inloopavonden van de werkgroep ontkwamen we er niet aan; de ‘BSB’ (Beheer Stichting Baalderveld) is en blijft een veelbesproken onderwerp. Er zijn veel vragen en onduidelijkheden die terug blijven komen of worden van één kant belicht. Nou, daar komt hopelijk samen met jou verandering in. Dinsdag 16 april vanaf 19:45 uur zal de BSB (Albert Hakkers) in de kantine zijn verhaal doen. Naderhand is er volledig de gelegenheid om je vragen te stellen. Kom jij ook?

   

  Locatie: Kantine Hardenberg ‘85

  19:45 uur: Inloop

  20:15 uur: Introductie Albert Hakkers

  20:45 uur: Vraag & Antwoord

  21:15 uur: Afronding

   

   

  Waarom deze infoavond?

  Het afgelopen jaar hebben wij als werkgroep verschillende gesprekken met zowel het bestuur van de vereniging, als met de stichting gehad. Wij zijn daarmee één van de weinigen die het verhaal en het geschil van beide kanten hebben gehoord. We vinden het belangrijk dat ieder lid binnen de vereniging zijn of haar keuzes moet kunnen maken op basis van volledige informatie, dus van twee kanten.

   

  Wij hopen binnenkort een dikke streep onder dit hoofdstuk te kunnen zetten zodat we als club verder kunnen. Verder kunnen groeien, verder kunnen verduurzamen en verder kunnen verbinden. Daarin zijn we niet de enige, daarom telt jouw mening ook!

   

  Ben je erbij? Mooi!

  We houden een plaatsje voor je vrij. Maar graag wel even laten weten dat je komt. Hoe? Scan deze QR-code waardoor je in de whatsapp community van Hardenberg ‘85 komt. Daar kan je via het polletje aangeven dat je aanwezig zult zijn. Kom je niet, maar wil je wel op de hoogte blijven van deze avond? Scan dan ook gerust deze QR-code (of klik op deze button - wanneer je op je mobiel zit).

   

   Naar Whatsapp Community

  Heb je vragen aan ons, of wil je van tevoren al vragen indienen? Laat het ons weten zodat we deze vragen alvast kunnen doorgeven.

   

  Groeten,

  Frank, Rien, Yori, Wout, Ruben en Bram