• Belangrijk! Sportpark gesloten en komende 3 weekenden amateurvoetbal afgelast

  12 mrt 2020
 • Vanwege het coronavirus heeft de KNVB, in navolging van het profvoetbal, alle wedstrijden in het amateurvoetbal in Nederland stilgelegd tot 1 april 2020. Dit naar aanleiding van de persconferentie van minister-president Mark Rutte, waarin werd aangekondigd dat alle evenementen met meer dan honderd bezoekers deze maand geen doorgang zullen vinden. De KNVB heeft daarop de algehele afgelasting in het amateurvoetbal bevestigt. 

  In verband met de landelijke maatregelen heeft het bestuur van v.v. Hardenberg ’85 besloten om donderdag 12 maart 2020 en vrijdag 13 maart 2020 ons sportpark tijdelijk te sluiten voor alle activiteiten. Alle trainingen zijn deze dagen dus afgelast. Tevens betekent deze maatregel dat er zowel aankomende zaterdag (14 maart) als de twee weekenden daarop (21 en 28 maart) niet gevoetbald zal worden.

  Het bestuur inventariseert de gevolgen van het landelijk beleid voor de komende weken en zal vanavond bijeenkomen. Hierover zal indien nodig nader worden gecommuniceerd op de website, via de app en de sociale mediakanalen.

  Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalcompetities en wanneer de afgelaste wedstrijden zullen worden ingehaald. Wij zullen alle berichten van het RIVM, de GGD en de KNVB omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten houden en nemen hun advies over.

   

  Het optreden van Joy Woelders op 21 maart a.s. gaat niet door en is tot nader order uitgesteld.

   

  Wat kan ik doen om verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen?
  De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. De maatregelen zijn:

  -          Was je handen regelmatige met water en zeep

  -          Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

  -          Gebruik papieren zakdoekjes

  -          Geen handen schudden

   

  Verder wordt geadviseerd om te allen tijde de richtlijnen van het RIVM te volgen. Voor actuele informatie over het coronavirus: https://www.rivm.nl