• Hallo Blauwen,

  Het is al even geleden dat wij op het ons zo vertrouwde sportpark met voetbal bezig konden houden. Al even geleden, want al enkele weken is het compleet anders. De sport zoals wij gewend zijn is veranderd in thuis- of online sporten, naar het werk gaan zoals wij gewend waren is voor velen veranderd in thuiswerken of met toegepaste maatregelen/restricties werken, het onderwijs zoals wij gewend zijn is veranderd naar thuis- of online onderwijs, etc… Het coronavirus heeft de wereld in haar greep en laat dat voorlopig ook nog niet los. Het raakt iedereen op een bepaalde manier en is een realiteit waar wij het denk ik nog wel even mee moeten doen.

  Ik besef ook dat veel  mensen, zoals leden, vrijwilligers, (trouwe) sponsoren en hun medewerkers, door barre tijden gaan. Laten wij met zijn allen hen zo goed mogelijk proberen te ondersteunen waar wij maar kunnen.

  Na vanavond (31 maart) zal de KNVB op basis van andere/aangepaste maatregelen vanuit de overheid besluiten moeten gaan nemen over o.a. het wel of niet uitspelen van de competities. Ik ben benieuwd wat daaruit gaat komen, maar wellicht heb ik mijn laatste wedstrijd als hoofdtrainer van Hardenberg’85 al gecoacht. Al is dat natuurlijk helemaal niet van belang en maar bijzaak. Gezond blijven of weer worden is het belangrijkste!

  Met dit bericht wil ik jullie laten weten dat ik als hoofdtrainer met onze leden, vrijwilligers en sponsoren meeleef. Ik hoop dat iedereen deze bijzondere tijd goed doorstaat en dat wij elkaar, als dat weer kan/mag, in goede gezondheid mogen begroeten.

  Blijf gezond, let op de mensen om je heen en wees gewoon goed voor elkaar!

  Marco Hollak
  Hoofdtrainer Hardenberg’85 1e selectie

  Hollak houdt het voor gezien bij Hardenberg'85 | Amateurvoetbal ...