• Beste spelers en ouders, 

  Bij deze de nieuwe voorlopige indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2020-2021. Een spannend moment voor veel jeugdspelers en vaak ook voor de ouders. Graag willen we via deze weg uitleggen op welke wijze deze indeling tot stand is gekomen.

  In eerste instantie bekijken de mensen van de VTC de aantallen voor komend seizoen. Op deze manier wordt het aantal teams bepaald. Vervolgens inventariseert de VTC bij de trainers/leiders in hun leeftijdscategorie naar de bevindingen van hen. Gevraagd wordt hoe de ontwikkeling is van de spelers en in welke mate zich dat verhoudt met de rest van het team. Ook wordt de mening van de trainers/leiders geïnventariseerd.

  Met deze uitkomsten gaat de VTC aan de slag om in elk team de juiste verhouding en aantallen te creëren. Hieruit zijn de teams ontstaan zoals hieronder vermeld. Hiermee gaan we de voorbereiding in voor het nieuwe seizoen, hierin zullen nog wat verschuivingen mogelijk zijn. Na de voorbereiding zullen de teams definitief worden gemaakt.

  Afgelopen seizoen is natuurlijk heel raar verlopen met de Corona-crisis, sportief was dit niet wat we er allemaal van hadden verwacht. We hopen dat we in het seizoen 2020-2021 samen het plezier en de sportieve successen weer mogen beleven!

  VTC Hardenberg ‘85

  Jan Wolbink, Ronald Runherd, Raymondo Klink en Johan Mulder

   

  Klik hier voor de indeling voor volgend seizoen.