• Het voetbalseizoen begint weer! (incl. trainingsindeling Jeugd)

  16 aug 2020
 • Sportvrienden en sportvriendinnen het nieuwe voetbalseizoen begint weer! Na een wel hele lange periode van rust, geen wedstrijden en pas op het laatst weer een paar trainingen, door de Corona, mogen we nu eindelijk weer beginnen!

  Komende week starten de trainingen weer vanaf de JO-8 en hoger, dit geldt ook voor de smurfen!

  De meeste teams hebben al bericht ontvangen van de trainer of leider dat er volgende week getraind gaat worden, voor de overige kinderen die dat gemist hebben, of zich afgelopen tijd hebben aangemeld als nieuw lid, kunnen dit bericht zien als de uitnodiging om er komende week ook weer bij te zijn!

  Het is ons wederom gelukt om voor de meeste teams weer een trainer en begeleider te vinden, voor enkele teams moet dat nog, voor MO-13 en de JO-19 2, hier zijn we natuurlijk ook mee bezig, maar wanneer u als ouder graag zou willen helpen in de begeleiding/training van de kinderen, of u weet iemand die dit graag zou willen doen, neem dan contact op met Mark te Kate (06-29542735).

  Voor de rest wensen we u namens Hardenberg ’85 voor zowel de kinderen als de ouders een fantastisch, sportief en succesvol voetbalseizoen toe!  Tot snel op ons sportpark!

   

  Download hier de trainingsindeling voor de jeugd.