• Naar aanleiding van het besluit van de overheid om de coronamaatregelen voor buitensporten te versoepelen heeft Hardenberg ’85 besloten om hier uitvoering aan te geven. Dit betekent goed nieuws voor alle jeugd tot en met 18 jaar. Zij mogen namelijk weer trainen!

  Met ingang van 29 april mag er door jeugdleden tot en met 18 jaar weer georganiseerd en beheersbaar getraind worden. Dit gaat echter wel gepaard met meer regels dan onze leden voorheen gewend waren. Zo mogen kinderen tot en met 12 jaar van de overheid weer voetbalen, waarbij zij niet per se de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar is dit ook toegestaan, mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. De trainingen voor alle jeugdteams van Hardenberg ‘85 zullen op de normale trainingsavonden en -tijden plaatsvinden zoals deze golden voor de coronapandemie.

  Competities starten niet voor het najaar en de kantine en de kleedkamers zullen gesloten blijven. Dit brengt met zich mee dat alle leden thuis dienen te douchen en, indien zij dit willen, zelf drinken moeten meenemen.

  Voor ouders, verzorgers of supporters geldt dat zij voorlopig nog niet welkom zijn op ons sportpark. De jeugd kan gebracht en gehaald worden. Hardenberg ’85 wil alle ouders/verzorgers verzoeken hun kinderen af te zetten op de parkeerplaats of uiterlijk tot aan het hek bij de ingang van het sportpark. Let hierbij wel op alle door het RIVM en de overheid gestelde geldende coronamaatregelen, waaronder het houden van 1,5 meter afstand.

  Jeugd tot en met 12 jaar traint ‘als vanouds’. De jeugd van 13 tot en met 18 jaar zullen een ‘anderhalvemeterafstandstraining’ krijgen, waarbij de richtlijnen van het RIVM zullen worden gevolgd. Verder wijzen wij u er nogmaals op dat alle coronamaatregelen onverminderd gelden op en rond ons sportcomplex. Neem verantwoordelijkheid voor jezelf en je omgeving en laten we elkaar helpen en steunen in deze ingewikkelde tijden!

  De bovenstaande maatregelen/regels gelden ten minste tot en met 22 mei. Voor iedereen buiten de door Hardenberg ’85 georganiseerde trainingen blijft ons sportpark gesloten!

  Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de huidige gang van zaken. Mochten er toch vragen zijn, neem dan gerust contact op via bestuur@hardenberg85.nl.

   

  Zie hier protocol gemeente Hardenberg