• Hardenberg ’85 zoekt bestuursleden! 

  Gezien de recente ontwikkelingen is Hardenberg ’85 per direct op zoek naar bestuursleden voor de volgende functies:

  • Voorzitter

   Bij Hardenberg ’85 staat er best wat te gebeuren. Veel blauwen hebben het wel meegekregen dat de huidige bestuursleden zich niet opnieuw herkiesbaar stellen. Een nieuw team met enthousiaste en betrokken mensen kan deze schitterende club nog mooier gaan maken. Dus jij niet alleen, maar samen maken we het gewoon goed voor elkaar. Ben jij de voorzitter die dit nieuwe hoofdstuk gaat schrijven?

  Bekijk de vacature via deze link [link naar vacature Voorzitter]

  • Secretaris

   Voetbalvereniging Hardenberg ’85 is dringend op zoek naar een gedreven en georganiseerde secretaris voor het bestuur van deze mooie vereniging. Als secretaris maak je onderdeel uit van het dagelijks bestuur van de vereniging en speel je een essentiële rol in de coördinatie van de administratieve taken en ben je verantwoordelijk voor de transparante communicatie zowel binnen de vereniging als ook daarbuiten. Dus, herken jij jezelf direct in de bovenstaande omschrijving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Bekijk de vacature via deze link [link naar vacature Secretaris]

  • Penningmeester

   Bij Hardenberg ’85 zijn we op zoek naar een penningmeester. Een mooie klus gezien de recente ontwikkelingen binnen de vereniging. Veel blauwen hebben het wel meegekregen dat de huidige bestuursleden zich niet opnieuw herkiesbaar stellen. Er komt een nieuw bestuur en jouw rol is hierin als penningmeester cruciaal. Een jubileumjaar op komst, grote plannen rondom verduurzaming en een meerjarenplan vragen om goede financiële begeleiding. Ben jij onze man of vrouw? Hardenberg ’85 is namelijk op zoek naar een gedreven en enthousiaste penningmeester.

  Bekijk de vacature via deze link [link naar vacature Penningmeester]

  • Commerciële Zaken

   Gezonde inkomsten via sponsoring zijn voor v.v. Hardenberg ’85 van essentieel belang om aan de sportieve ambities van onze vereniging en van onze leden te kunnen voldoen. Voor Hardenberg ’85 geldt dat voetbal en de sponsoring hiervan onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Voor de verdere groei en de doorontwikkeling van de sectie Commerciële Zaken van Hardenberg ’85 zijn wij dringend op zoek naar een enthousiast, proactief, commercieel talent, die bij wil dragen aan de totstandkoming van sponsorinkomsten, het werven van sponsoren en het ontwikkelen van de sectie.

   Bekijk de vacature via deze link [link naar vacature Commerciële Zaken]