• Steun Hardenberg ’85 via Salland Zorgverzekeringen!

  Op 12 november hebben alle zorgverzekeraars hun premie bekend gemaakt. Zo ook onze eigen sponsor. Bij Salland Zorgverzekeringen betaal je in 2020 € 113, 90 per maand voor de basisverzekering.

  Stap je over naar Salland Zorgverzekeringen en doe je dat via onze club? Dan krijg je korting op je aanvullende en tandartsverzekering én je scoort een bedrag voor onze clubkas. Ook maak je via deze actie kans om jouw lidmaatschap bij de club terug te winnen. Mooie win-win dus!

  Overstappen is heel gemakkelijk. Je regelt het via https://www.vitaalvechtdalpolis.nl/hardenberg85. Salland zegt je huidige zorgverzekering op. Wil je eerst nog even kijken wie Salland is en waar ze voor staan Kijk dan eens op www.salland.nl. Je kunt daar ook de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal bij jouw past.

  Wat zijn de collectiviteitsvoordelen voor de club/vereniging?

  Als iemand een zorgverzekering afsluit via de clubcollectiviteit ontvangt de club een bedrag. De voordelen op een rij:

  ·         €50 voor de club om vrij te besteden wanneer een lid als nieuwe verzekerde instapt in de clubcollectiviteit van Salland.

  ·         €10 voor de club om vrij te besteden wanneer een lid als bestaande Salland verzekerde overstapt naar de clubcollectiviteit.

  ·         €10 voor de club om vrij te besteden wanneer een lid (als bestaande Salland verzekerde) via de clubcollectiviteit verzekerd blijft bij Salland Zorgverzekeringen.*

  Deze bedragen gelden voor alle premiebetalende verzekerden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de clubcollectiviteit.

   *Deze regeling geldt voor het 2e achtereenvolgende jaar dat een club meedoet aan de Salland Clubactie.
  De genoemde bedragen gelden voor alle premiebetalende leden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de clubcollectiviteit.