• Bestuur

  Voorzitter/secretaris

  Marjo Runhaar

  bestuur@hardenberg85.nl/secretaris@hardenberg85.nl

  Penningmeester

  Gerrit Jan Olthoff

  facturen@hardenberg85.nl

  Voetbal technische zaken

  Mark ten Kate

   

  Alg. Zaken/Activiteiten

  Eelco Ansems de Vries

  activiteiten@hardenberg85.nl

  Kantine

  Jan Schipper

   

  Commerciële Zaken

  Taco van den Honert

  cz@hardenberg85.nl

   

  VRAAG AAN HET BESTUUR

   

  Regelmatig worden er aan de bestuursleden van Hardenberg ’85 vragen gesteld, opmerkingen gemaakt of ideeën geopperd. Vaak gebeurt dit op zaterdag tijdens een voetbalmoment, waardoor vanwege de hectiek van het moment deze zaken wellicht onderbelicht raken/blijven.

  Om de leden van Hardenberg ’85 de kans te geven hun vragen, opmerkingen of ideeën op een persoonlijke wijze onder de aandacht van het bestuur te kunnen brengen, wordt voorafgaand aan de bestuursvergadering deze gelegenheid geboden.

  Van 19.30 tot 20.30 uur zijn de leden van Hardenberg ’85 van harte welkom in de bestuurskamer, waar op dat moment de bestuursleden van Hardenberg ’85 aanwezig zullen zijn. Wil je gebruikmaken van dit inloopmoment? Graag wel even een afspraak maken met één van de bestuursleden, zodat zij weten dat er behoefte is om van dit inloopmoment gebruik te maken. Voor de data waarop het bestuur vergadert, kan de agenda op de website worden geraadpleegd. Uiteraard kunnen deze zaken ook per e-mail onder de aandacht van het bestuur worden gebracht via bestuur@hardenberg85.nl of voor meer specifieke vragen/opmerkingen via één van de andere bovengenoemde mailadressen.