• Bestuur

  Voorzitter/secretaris            Gerrit Jan Olthoff                  bestuur@hardenberg85.nl

  Penningmeester                  Ineke Warnink                      secretaris@hardenberg85.nl

  VTC                                      Mark ten Kate                      vtc@hardenberg85.nl

  Comm. Zaken                      Taco van den Honert            cz@hardenberg85.nl

  Alg. Zaken/Evenementen     Eelco Ansems de Vries       activiteiten@hardenberg85.nl

  Kantine/Accommodatie        Jan Schipper                        kantine@hardenberg85.nl

   

  VRAAG AAN HET BESTUUR

   

  Regelmatig worden er aan de bestuursleden van Hardenberg ’85 vragen gesteld, opmerkingen gemaakt of ideeën geopperd. Vaak gebeurt dit op zaterdag tijdens een voetbalmoment, waardoor vanwege de hectiek van het moment deze zaken wellicht onderbelicht raken/blijven.

  Om de leden van Hardenberg ’85 de kans te geven hun vragen, opmerkingen of ideeën op een persoonlijke wijze onder de aandacht van het bestuur te kunnen brengen, wordt voorafgaand aan de bestuursvergadering deze gelegenheid geboden.

  Van 19.30 tot 20.30 uur zijn de leden van Hardenberg ’85 van harte welkom in de bestuurskamer, waar op dat moment de bestuursleden van Hardenberg ’85 aanwezig zullen zijn. Wil je gebruikmaken van dit inloopmoment? Graag wel even een afspraak maken met één van de bestuursleden, zodat zij weten dat er behoefte is om van dit inloopmoment gebruik te maken. Voor de data waarop het bestuur vergadert, kan de agenda op de website worden geraadpleegd. Uiteraard kunnen deze zaken ook per e-mail onder de aandacht van het bestuur worden gebracht via bestuur@hardenberg85.nl of voor meer specifieke vragen/opmerkingen via één van de andere bovengenoemde mailadressen.