• Belangrijke Corona-update: nieuwe regels trainingen minderjarigen, ALV uitgesteld

    6 jan 2022
  • Onlangs heeft het kabinet besloten dat met ingang van dinsdag 11 januari, buitensporten voor jongeren tot en met 17 jaar weer mogelijk is tot 20.00 uur. Tot en met maandag 10 januari geldt dat buiten sporten slechts mogelijk is tot 17.00 uur. In beide gevallen hoeft hierbij in het geval van minderjarigen géén 1,5 meter afstand gehouden worden.


    Anders dan de door de overheid afgekondigde maatregelen met betrekking tot volwassenen vanaf 18 jaar heeft Hardenberg '85 besloten dat trainingen voor spelers/speelsters van 18 jaar of ouder niet door zullen gaan, tot in ieder geval 14 januari 2022. Voor de teams die wél mogen trainen geldt dat de kantine en de kleedkamers gesloten blijven.

    Oorspronkelijk stond aanstaande zaterdag 8 januari 2022 de algemene ledenvergadering gepland met aansluitend de nieuwjaarsborrel. Gelet op de huidige coronamaatregelen is besloten dat de ALV zal worden uitgesteld tot nader order. Ook de nieuwjaarsborrel gaat logischerwijs niet door.

    Indien zich na 14 januari 2022 wijzigingen voordoen met betrekking tot de geldende coronamaatregelen die betrekking hebben op onze vereniging, dan zullen wij jullie hierover via onze mediakanalen berichten.