• Aangescherpte coronamaatregelen Sportpark Baalderveld

  17 nov 2021
 • Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen om de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Dit heeft ook invloed op het amateurvoetbal en de maatregelen op ons sportpark.


  Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur zijn daarom de volgende regels van kracht:

  • Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.
  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
  • In de kantine is een Coronatoegangsbewijs (CTB) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
  • Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.
  • De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.

  Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

  Met het oog op bovenstaande regels heeft het bestuur van Hardenberg ’85 besloten dat:

  -        Doordeweeks de kantine gesloten is met uitzondering van de avonden dat er door de KNVB ingeplande beker- en/of competitiewedstrijden zijn. Op de avonden dat er een wedstrijd wordt gespeeld is de kantine geopend tot 20.00 uur.

  -        Doordeweeks en op zaterdag de kleedkamers open blijven en dat er door leiders van de teams actief wordt gecontroleerd en op wedstrijddagen in overleg met de tegenpartij te zorgen dat zij hun eigen spelers controleren op een geldig toegangsbewijs vanaf 18 jaar.

  -        Op zaterdagen de kantine geopend is en bij de achteringang actief gecontroleerd blijft worden op een geldig coronatoegangsbewijs voor spelers/begeleiders van 18 jaar en ouder. Daarnaast is een vaste zitplaats in de kantine verplicht.

  Naast bovenstaande maatregelen verwijzen wij u bij vragen en/of opmerkingen naar de algemene richtlijnen van de RIVM

  Wederom bedankt voor uw begrip en medewerking.

   

  Bestuur Hardenberg ‘85